header2134

 

Nyomdalátogatás Az Olvasás Éjszakáján
A Nyomda- és Papíripari Szövetség támogatásával

 fed

Nyomda- és Papíripari Szövetség

 

Nyomda- és Papíripari Szövetség a hazai nyomtatott kommunikáció képviselőinek szakmai szervezete. Tagjai elkötelezettek a több, mint ötszáz éves hazai nyomdászat értékeinek megőrzése és a legmagasabb minőségi elvárások iránt. A szövetség tagjainak kiadványai sikerrel szerepelnek hazai és nemzetközi szakmai versenyeken, valamint rendelkeznek a Magyar Nyomdatermék védjegy használatának jogával. A Nyomda- és Papíripari Szövetség meggyőződése, hogy a papír alapú kommunikáció képes megfelelni a jövő kihívásainak és a környezetvédelmi elvárásoknak. Az Olvasás éjszakája programsorozathoz csatlakozó nyomdákban a látogatók személyesen is megismerhetik a nyomtatás jelenét és jövőjét.


 

Budapest

pauker1stanctechnik

Nemcsak az érdekel, kik írják a könyveket, de az is, hogyan készülnek? A Nyomda- és Papíripari Szövetség segítségével Az Olvasás Éjszakáján arra is lesz lehetőséged, hogy élőben nézd meg, hogyan születik papírból, festékből és szakértelemből - könyv.
A Pauker Nyomda és a Stanctechnik Könyvkötészet szervezett nyomdalátogatás keretében mutatja be az érdeklődők számára a nyomdászat és könyvkötészet titkait.
A nyomdalátogatás (Az Olvasás Éjszakája többi programpontjához hasonlóan) ingyenes, azonban előzetes regisztrációhoz kötött. (Mivel működő ipari területre viszik a látogatókat - a nyomdalátogatást, a résztvevők létszámát tervezni kell.) Regisztrálni az erről az oldalról letölthető regisztrációs lap kitöltésével és visszaküldésével lehet majd. A regisztrációs lap linkjét 2013. szeptember 1-én élesítjük. Regisztrálni 2013. szeptember 12. 12.00 óráig lehet.
A regisztrált látógatókat szervezetten, busszal szállítjuk a Hátsó Kapu elől (1074 Budapest, Dohány u.13.) a Pauker Nyomdába és a Stanctechnik Könyvkötészetbe. A nyomdalátogatás után a résztvevőket busszal visszaszállítjuk a Hátsó Kapuhoz. A program időtartama: kb. 120 perc.
A nyomdalátogatást három turnusban, csoportonként maximum 40 fővel szervezzük.

A budapesti nyomdalátogatás regisztrációs lapa letölthető innen: LINK 

A regisztrációs lapot, kérjük, küldje vissza a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre!

 

 


 

 Gyula


durer

Nemcsak az érdekel, kik írják a könyveket, de az is, hogyan készülnek? A Nyomda- és Papíripari Szövetség segítségével Az Olvasás Éjszakáján arra is lesz lehetőséged, hogy élőben nézd meg, hogyan születik papírból, festékből és szakértelemből - könyv. Dürer Nyomda szervezett nyomdalátogatás keretében mutatja be az érdeklődők számára a nyomdászat és könyvkötészet titkait.
A nyomdalátogatás (Az Olvasás Éjszakája többi programpontjához hasonlóan) ingyenes, azonban előzetes regisztrációhoz kötött. (Mivel működő ipari területre viszik a látogatókat - a nyomdalátogatást, a résztvevők létszámát tervezni kell.) Regisztrálni az erről az oldalról letölthető regisztrációs lap kitöltésével és visszaküldésével lehet majd. A regisztrációs lap linkjét 2013. szeptember 4-én élesítjük. Regisztrálni 2013. szeptember 12. 12.00 óráig lehet.
A regisztrált látogatókat az IQ Könyvesbolttól vezetjük a nyomdába (néhány perc séta).
A nyomdalátogatást három turnusban, csoportonként maximum 25 fővel szervezzük.

A gyulai nyomdalátogatás regisztrációs lapja letölthető innen: LINK

A regisztrációs lapot, kérjük, küldje vissza a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre!

 


 

 Szeged

header logogeneral

 

Nemcsak az érdekel, kik írják a könyveket, de az is, hogyan készülnek? A Nyomda- és Papíripari Szövetség segítségével Az Olvasás Éjszakáján arra is lesz lehetőséged, hogy élőben nézd meg, hogyan születik papírból, festékből és szakértelemből - könyv. A szegedi Generál Nyomda szervezett nyomdalátogatás keretében mutatja be az érdeklődők számára a nyomdászat és könyvkötészet titkait.
A nyomdalátogatás (Az Olvasás Éjszakája többi programpontjához hasonlóan) ingyenes, azonban előzetes regisztrációhoz kötött. (Mivel működő iprai területre viszik a látogatókat - a nyomdalátogatást, a résztvevők létszámát tervezni kell.) Regisztrálni az erről az oldalról letölthető regisztrációs lap kitöltésével és visszaküldésével lehet majd. A regisztrációs lap linkjét 2013. szeptember 5-én élesítjük. Regisztrálni 2013. szeptember 12. 12.00 óráig lehet.

Időpont: 2013. szeptember 13. 16.00 órától; egyéni megközelítéssel; Generál Nyomda Kft. 6728 Szeged, Kollégiumi út 11/H; találkozás 15.50 perckor a nyomda bejáratánál.

A nyomdalátogatás időtartama:
 kb. 60 perc

A nyomdalátogatás után, 18.00 órától várjuk a látogatókat, olvasókat a szegedi Fókusz Könyváruházban Az Olvasás Éjszakája programjaival!

A szegedi nyomdalátogatás regisztrációs lapa letölthető innen: LINK

 

A regisztrációs lapot, kérjük, küldje vissza a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre!

 

 


 

footer21

 

Bejelentkezés