Hogyan lehet online rulettezni a magyar kaszinókban?


A krupié egy forgó kerékre dobja a golyót, a kerék forgásával ellentétes irányba. A golyó, miután többször megfordult a spirálon, egy speciális "zsebbe" vagy nyílásba esik, amelyre számok vannak nyomtatva.

A játékosoknak lehetőségük van:

 • Találd ki, melyik szám fog kiesni.
 • Fogadjon több számra, kombinációra.
 • Találd ki a következő szám jellemzőit: fekete vagy piros, páros vagy páratlan, nagy vagy kicsi.

A kifizetés attól függ, hogyan történt a tét.

A játékosok egyszerre több tétet is elhelyezhetnek, különböző típusú fogadásokat kombinálva, az egyetlen korlát az adott játékasztalnál lehetséges maximális tét.

A rulett játékának legjobb kaszinók online Magyarországon megtekinthetik az áttekintő oldalt LegjobbKaszino, Tolnayi Tobor szerzőtől.

rulett online magyar kaszinókban

Croupier

A játékosok a kaszinó ellen játszanak, amelyet egy krupié képvisel.

A szerencsekeréknél ülve a krupié irányítja a játék teljes menetét:

 • Pénzt cserél zsetonokra.
 • Megpörgeti a kereket és dobja a labdát.
 • Nyertes számok hívása.
 • Begyűjti a vesztes téteket és kifizeti a nyereményeket.

Egyes kaszinókban a játék intenzitásától és a játékosok számától függően a krupiék egy asszisztenssel együtt dolgoznak, aki átveszi a feladatok egy részét.

Fogadás

Miután a játékosok a krupiétól vagy a kaszinó pénztárosától zsetonokat vásároltak, megteszik tétjeiket. Ha a játékos nem tudja elérni a kívánt pozíciót a játékasztalon, a krupié helyezi el a zsetonokat a játékos helyett.

Lehetséges fogadási lehetőségek:

 • Fogadás az európai rulettben.
 • Francia rulett fogadások.
 • Fogadás az amerikai rulettre.
 • És mások.

Méret tétek

A játékos által tehető maximális (minimális) tét, amelyet a kaszinó szabályai határoznak meg, és amely még ugyanazon intézmény különböző asztalainál is eltérő lehet. A minimális tét az a minimális tét, amelyet a játékos a külső fogadásokon elhelyezhet. Ha a téteket számokra (belső tétek) teszik meg, azok összege nem lehet alacsonyabb, mint a minimális tét.

A játékszabályok

Az osztó elforgatja a kereket, és az ellenkező irányba dobja a golyót. A játékosok addig tehetnek téteket, amíg a krupié be nem jelenti, hogy "A tétek elhelyezve", általában az utolsó három fordulóban.

Amint a golyó egy számra esik, az osztó bemondja azt, és egy jelzőt ("dolly" vagy "loula") helyez el a játéktéren, amely ezt a számot jelöli.

Ezután az osztó begyűjti a vesztes téteket, és kifizeti a nyereményt.

Hasznos tippek és trükkök

A rulett szabályai egyszerűek, így a játék bonyolultságát gyorsan és könnyen megérthetjük. De a tapasztalattal együtt jár néhány olyan dolog megértése is, amelyet egy kezdőnek nehéz felfognia. Az olyan tapasztalt játékosok, mint Tolnai Tóbor, a legjobbkaszino.hu kaszinószakértője és a magyar online kaszinók értékelője, ad néhány tippet és tanácsot a kezdőknek, amelyek segítenek, ha nem is nyerni, de legalább jól szórakozni és pénzt megtakarítani:

 • Válasszon bevált forrásokat. Amikor még nem volt alternatívája a szárazföldi kaszinóknak, a szerencsejáték-rajongók figyeltek a kerék állapotára és az esetleges hibákra. Az online rulett megszünteti annak szükségességét, hogy egyáltalán elhagyja a házat, de nem bölcs dolog az első oldalon játszani. Kívánatos, hogy olyan szolgáltatást válasszon, amely pozitív visszajelzésekkel rendelkezik, amely megfelelően működik és egyértelmű interfésszel rendelkezik.
 • Tanulmányozza a zsetonok címletét. A nyersanyagok különböző címletű játékpénzt biztosítanak. Mielőtt elkezdené, érdemes áttekinteni a zsetonok valódi pénzre váltásának szabályait. Ez a megközelítés nem keveredik össze a saját pénzügyeivel a játék során.
 • Nézze meg a nyereménytáblázatot. A forduló végén a meglepetések elkerülése érdekében a nyeremény és a tét arányát előre megadja a játékosnak. Így elkerülhetőek azok a helyzetek, amikor a 10 dollár, pirosra tett, csak 20-ra változik, és a felhasználó elvárja, hogy növelje a pénzügyeket több tucatszor.
 • Próbáljon ki egy stratégiát. A rulett létezése során a játékosok számos stratégiai technikát fejlesztettek ki (Martingale, Fibonacci, Biarritz, "nagy négyzet"). A szerencsével kombinálva a meglévő taktikák segítenek növelni a győzelem esélyét. A látogatóknak azonban tisztában kell lenniük azzal, hogy a stratégiák nem garantálják a nyereményt.
 • Vegye a tanulási görbét az ingyenes verzióban. A szárazföldi kaszinókban a rulettet azonnal pénzért játsszák. Az online formátumban először a demó módban vehet részt a képzésen. Ez a legjobb megoldás a kezdők számára, akik még nem ismerik az asztali játék minden csínját-bínját. Mivel 11 különböző típusú fogadás létezik, az összes elméleti árnyalat megértése meglehetősen nehéz. A demó verzió segít megérteni és kipróbálni a szerencsédet.
 • Vedd el a nyereményedet. A szerencsejátékkal való elragadtatás és az összes pénzeszköz elvesztése nem a legjobb megközelítés a játékos számára. Az ésszerű megközelítés az, hogy ha nyersz, vedd el a pénzed, és ne vásárolj vele több zsetont. A következő körökben a tapasztalt játékosok azt tanácsolják, hogy ne tegyen többet az eredeti összegnél.

A fenti tanácsok nem jelentenek garanciát a száz százalékos nyereményre. Ha azonban meghallgatja ezeket a javaslatokat, a játékos időt és pénzt takarít meg.

ÚKP 2019/4. (LEGFRISSEBB LAPSZÁMUNK OLVASÁSÁHOZ KATTINTSON A KÉPRE!)

 

UKP 2019 12 hatter

 

2d2694d851334abe29fd7d12ec5087c1