47. Tokaji Írótábor

A Tokaji Írótábor elnöksége, folytatva a tavaly megkezdett tematikát, meghirdette a soron következő, 47. írótábori tanácskozást A SZÉTSZÓRÓDÁS ELŐTT – Irodalom és művészet 1918–1920 címmel, amelyben a Nagy Háború lezárulásától a trianoni döntésig terjedő időszak irodalmi és művészeti vonatkozásait elemzi. Olyan alkotók és műveik kerülnek idén vizsgálat alá, mint például Babits Mihály, Herczeg Ferenc, Kassák Lajos, Kosztolányi Dezső, Krúdy Gyula, Moricz Zsigmond, Szabó Dezső, Tormay Cécile, Tóth Árpás és sokan mások.

A tanácskozás helyszíne a Tokaji Ferenc Gimnázium és Kollégium. A hagyományok szerint a Tokaji Esték sorozatban folyóiratok bemutatkozása, irodalmi estek, kiállítás, koncertek és minőségi tokaji borok kóstolója várja a résztvevőket.

A táborba való jelentkezést postai úton a 4220 Hajdúböszörmény, Deák Ferenc utca 2. vagy elektronikus úton Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre várjuk Papp-Für János, a Tokaji Írótábor titkára nevére.

A JELENTKEZÉSI ŰRLAP 2019. április 25. – augusztus 6. között a honlapunkon is elérhető: www.tokajiirotabor.hu. Érdeklődni a következő telefonszámon lehet: 06-30/814-3799


Tokaji Írótábor Egyesület Elnöksége

ÚKP 2019/4. (LEGFRISSEBB LAPSZÁMUNK OLVASÁSÁHOZ KATTINTSON A KÉPRE!)

 

UKP 2019 12 hatter